PEMU AB

Liten Logotyp för PEMU AB

Tjänster

EASYJOB

Utveckling

Vill ni få ut mer av easyjob? Vill ni hitta nya vägar för att optimera systemet för er verksamhet? Eller har ni upptäckt problem och störningar i verksamheten som behöver lösas?

Rapportdesign

Att skapa en bra och snygg rapport kan vara svårt. Vet du vad du vill ha men har inte kunskapen eller tiden? Hos PEMU finns mycket kunskap och erfarenhet som väntar på att få utnyttjas!

Support & Underhåll

Låt PEMU ta hand om supporten av ditt easyjob system. Alla system behöver underhåll och användarsupport men det är inte alltid tiden finns internt så varför inte anlita någon när behovet uppstår?

Utbildning

Vill ert företag öka kunskapen inom Easyjob? Planerar ni att införa nya arbetssätt eller funktioner och vill att personalen får en bra introduktion och start på resan?

HOSTING

Easyjob anpassade

Tillsammans med Beebyte har vi tagit fram olika färdiga serverlösningar anpassade för just easyjob. Anpassa efter eget önskemål går naturligtvis utmärkt också.

All data placerad i Sverige

Servrarna är placerade i Karlstad & där redundans och säkerhet är ledorden. bla. med dubbla fiberlinor, UPS, dieselgeneratorer, brandlarm med aerosol, kameraövervakning & beväpnade vakter i korridorerna utanför (försvaret har verksamhet i huset).

Webbhotell

Har du inget webbhotell idag? Ingen fara, vi kan hjälpa dig att starta upp en bra lösning för dina behov. Vill du byta från annat webbhotell så hjälper vi dig självklart med det också!

Pris & prestanda

Med flera möjligheter till anpassad prestanda vare sig det gäller VPS, webbhotell eller annat kan du påverka din kostnad för tjänsten. Endast 1 månad i uppsägningstid ger dig friheten att lätt byta leverantör om du skulle önska det.

MATERIAL

Engagemang

Alla beställningar är lika viktiga och engagemanget att lösa din beställning på bästa sätt är prioritet ett. Är det något du söker, försöker vi det yttersta för att hjälpa dig hela vägen.

Lagerhåller dina standardvaror

Vi vet hur viktigt det är att lätt och snabbt kunna få tag i sina standardvaror så som förbrukning till etikettskrivaren eller liknande. Berätta för oss vad ni önskar så kommer vi hålla bra lagernivåer av detta.

Bra priser

Målet är att kunna erbjuda bra produkter till bra priser. Detta gynnar självklart dig som kund men är också något som vi är stolta över att kunna göra och kommer göra så länge vi kan.

Lyhörd & sökande

Vi är alltid lyhörda för era önskemål om vilket utbud vi bör ha tillgängligt för er skull. Sökandet efter bra produkter pågår ständigt och tillsammans med er hjälp utvecklar vi ständigt utbudet för att kunna fortsätta erbjuda bra saker till bra priser!